Social Compass Academy

Instagram Cursussen

Word een Instagram expert met de verschillende Instagram cursussen met stap voor stap lessen en 1 op 1 coaching. Word direct lid van de grootste Instagram community van Nederland en België.

Instagram Ondernemers Cursus

De Instagram Ondernemers Cursus van Alain Wassenaar is de meest complete online Instagram cursus van Nederland speciaal voor ondernemers.
Alain is Instagram specialist en is succesvol Instagrammer met meer dan 55.000 volgers. Hiernaast heeft hij tientallen ondernemers geholpen met hun succes op Instagram.

In deze cursus heeft hij zijn methodes samengevoegd en legt hij jou stap voor stap uit hoe jij succesvol kunt worden op Instagram. De Instagram Ondernemers Cursus schoolt je om tot een ware Instagram expert. In praktische video lessen, 1 op 1 coaching en community leer je hoe jij een succesvolle pagina opzet, deze groot maakt en hoe jij kunt domineren op Instagram om zo meer klanten en omzet te realiseren voor je bedrijf.

Instagram 101 cursus

In deze cursus leer jij de basisonderdelen van Instagram. We nemen je mee hoe Instagram werkt, wat alle functies zijn en hoe jij deze optimaal kunt gebruiken.

Ben je nog niet zo bekend met Instagram, maar wil je wel de kracht van Instagram inzetten voor jouw pagina? Dan is deze cursus het perfecte startpunt.

Instagram Expert Cursus

De Instagram Expert Cursus van Alain Wassenaar is de meest complete online Instagram cursus van Nederland.
Alain is Instagram specialist en is succesvol Instagrammer met meer dan 55.000 volgers. Hiernaast heeft hij tientallen ondernemers en influencers geholpen met hun succes op Instagram.

In deze cursus heeft hij zijn methodes samengevoegd en legt hij jou stap voor stap uit hoe jij succesvol kunt worden op Instagram. De Instagram Expert Cursus schoolt je om tot een ware Instagram expert. In praktische video's leer je hoe jij een succesvolle pagina opzet, deze groot maakt, hoe jij kunt domineren op Instagram en zelfs hoe je hier je werk van kunt maken.