Websites

Iedere organisatie heeft het nodig: een professionele website. Het hart van het digitaal bestaan van jouw bedrijf. Een online omgeving waar je jouw verhaal kunt vertellen en waar leads en klanten uit komen. Hoe pakken wij het bouwen van zo’n website aan?

mischa en suze, zittend aan ronde tafel
alain en estee zittend, kijkend naar ipad

Vanuit marketing oogpunt

Met een team van marketeers, designers en developers hebben wij een unieke kijk op website ontwikkeling. Zo kijken wij niet alleen naar of de website er mooi uit ziet of goed werkt, maar vooral ook naar conversie en functionaliteit. Oftewel: dient de website het doel van jouw bedrijf? En komen er ook nieuwe klanten uit? Een website is wat ons betreft dan ook nooit ‘af’ en zou echt een marketingtool moeten zijn voor jouw bedrijf.

Hoe ziet een websitetraject bij Social Compass er uit?

fase 1

Onderzoek & strategie

Voordat we starten met de ontwikkeling van een website, kijken we eerst goed naar de doelstellingen van jouw bedrijf. We doen onderzoek naar de doelgroep, analyseren eerder opgebouwde data vanuit jouw bedrijf, brengen alle eisen en wensen in kaart en maken een duidelijk plan.

fase 2

Design

Het plan uit fase 1 werken we uit in een ontwerp. Eerst alleen een functioneel ontwerp, ook wel wireframes genoemd. Hier draait het puur om - de naam zegt het al - functionaliteit. Zie het als de bouwtekening van een huis. Alles staat op de juiste plek, maar mist nog vorm en kleur. Dat komt namelijk in de volgende design ronde: visueel ontwerp. Hier ontwerpen we de website exact zoals die gaat worden.

fase 3

Development

Pas als alle neuzen dezelfde kant op staan aan het eind van fase 2, beginnen we met de technische realisatie van jouw nieuwe website. Aan het einde van deze fase is de website volledig gebouwd, zetten we samen met jou de puntjes op de i en is het tijd voor lancering.

fase 4

Lancering en onderhoud

Het is zover: jouw nieuwe website is klaar en kan officieel live. We stellen alle laatste trackingtools in en zetten de website live. Vanaf dat moment zullen wij de website hosten en up-to-date houden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Maatwerk of template

Wij zijn voorstander van een echte maatwerk website. Alleen zo kunnen we een future-proof website bouwen voor dat wat jouw bedrijf echt nodig heeft. Toch komt het ook wel eens voor dat wij voor klanten een website realiseren op basis van een bestaande template. Hiermee slaan we de designfase over, wat zorgt voor een grote kostenbesparing.

mischa bruno en alain kijkend naar scherm

In één woord: top!

Ik maak nu al enige tijd gebruik van de diensten van Social Compass en het is in één woord top! Als eerste hebben ze afgelopen jaar mijn website gebouwd, nog mooier dan mijn wensen en dat krijg ik dan weer vaak van mijn klanten te horen. Hij is goed zichtbaar, draait goed op alle apparaten en ik kreeg een heldere instructie over hoe ik zelf dingen kan aanpassen/toevoegen. En als ik er eens niet uit kom dan kunnen zij het snel voor mij regelen.

Sinds afgelopen mei beheren zij ook mijn socials, en dat groeit enorm! Ik heb zelf weinig met social media, maar na herhaaldelijke adviezen van meerdere ondernemers had ik toch maar besloten er iets mee te doen. Maar niet zelf, want daar heb ik geen tijd voor. Perfect hoe Social Compass de boel oppakt en in korte tijd zorgen voor een professionele tijdlijn en echte, geïnteresseerde volgers. Ze geven helder weer wat je kan verwachten en geven ook concrete tips en adviezen.

Ik kan daarom niet anders zeggen dat ik super blij ben met hun diensten en hoe zichtbaar ik online ben geworden.

Lucas Bes
- Luucsmo

Samen sparren met een website strateeg?

Denk je er aan om een nieuwe website te laten bouwen? Of heb je vragen?
Plan dan nu een vrijblijvende kennismaking in.