Jouw socials van gewoon naar geweldig?

Laat dé social media experts van Nederland jouw socials beheren.

alain en estee zittend, kijkend naar ipad

Jouw socials van gewoon naar geweldig?

Laat dé social media experts van Nederland jouw socials beheren.

Volledig ontzorgt met jouw socials

Wij verzorgen jouw gehele socials, van de content tot aan het groeien met geïnteresseerde volgers.

Een vaste social media manager

Je krijgt een eigen content specialist die jouw socials van A tot Z gaat beheren.

Sociale kanalen om trots op te zijn

Socials waar je echt trots op bent en waar je conculega's jaloers op zijn. Dat is ons streven.

Groeien met kwalitatieve volgers

Onze Management service kan gecombineerd met onze Instagram Groeiservice. Hiermee groei je dus ook structureel met echte volgers.

Vast, laag bedrag per maand

Bespaar uren aan tijd. Voor een vast, laag bedrag per maand. Geen verassingen achteraf, wel fantastische socials.

Socials in jouw eigen huisstijl

Wij verwerken jouw huisstijl zorgvuldig in jouw sociale kanalen. Zo is jouw merk herkenbaar op alle kanalen.

Vrijblijvend strategiegesprek inplannen
↑ Binnen 1 minuut ingepland
INSTAGRAM GROEISERVICE

Minder zorgen, beter resultaat.

Met onze Management Service ga je voor het beste resultaat voor jouw sociale kanalen. Jouw eigen social media expert ontwerpt een krachtige content strategie voor jouw pagina's. Elke maand ontvang je de volledige content planning en zie je hoe jouw sociale kanalen eruit komen te zien.

Dus, wil jij:

 • Geen zorgen meer over jouw social media
 • Constante stroom aan kwalitatieve volgers
 • Sociale kanalen om trots op te zijn
 • Binnen 2 weken compleet nieuwe socials

Plan dan nu een vrijblijvend strategiegesprek in.

Plan jouw strategiegesprek
alain met koffie en ipad in zijn handen
suze, mischa en estee kijkend naar een laptop
foto van thiago, zittend

Vertrouwd door 150+ bedrijven

Jouw socials verzorgd van A tot Z

🙋‍♂️ Vaste content manager met ervaring

Jouw social media marketeer op afstand. Een vaste specialist die jouw sociale kanalen tot in de puntjes verzorgd. Zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. Daarnaast krijg je toegang tot ons gehele team van specialisten waar je terecht kunt voor al je marketing gerelateerde vragen en hulp.

🎉 Sociale kanalen om trots op te zijn

Wij zetten niet 'even' wat content online. Wij maken een op maat gemaakte contentstrategie, ontwerpen zorgvuldig jouw tijdlijn, maken strakke designs in jouw huisstijl en denken actief mee met jouw bedrijf of merk. Wij denken actief mee en opereren ideeën en helpen met de uitvoering.

🚀 Groeien met kwalitatieve volgers

Onze Instagram Groeiservice zorgt voor een stabiele stroom van kwalitatieve volgers, zonder geld in advertenties te stoppen. Als Management service klant kan je met korting onze Instagram Groeiservice toevoegen. Hiermee sta je sprongen voor op de concurrentie.

Advies op maat? Plan een call met een van onze specialisten.

Plan een strategiecall

Enkele voorbeelden van ons werk

LXRY Home

Bij een organisatie die zich bezig houdt met de verhuur van luxe woningen en appartementen hoort een pagina die aansluit bij deze kernwaardes. Hiervoor combineren we krachtige content met een prachtig filter en een subtiele overlay-grid. Hiermee accentueren we de kernwaardes: pure ontspanning, ultiem geluk en totale luxe. Dit hebben we vertaald naar een pagina waarbij dit in één oogopslag zichtbaar is.

Noordstad Groep

Een volledige online strategie voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dat was de uitdaging die Noordstad Groep aan ons voorlegde. Door goed te kijken naar de organisatie, doelgroep en kernwaardes hebben we voor dit financieel advieskantoor een krachtige online strategie neergezet. Met een nieuwe website, volledige opzet en verzorging van de sociale kanalen en slimme betaalde campagnes biedt het bedrijf nu een online ervaring die minstens zo sterk is als de offline ervaring in hun kantoor.

Chef Steven Klein Nijenhuis

Een sterre chef gaat voor extreme kwaliteit in al zijn gerechten. Dit is exact wat wij hier met de Instagram pagina ook hebben gedaan. Goede kwaliteit foto's gecombineerd in een strak en verzorgd geheel. Zodat de Instagram pagina dezelfde kwaliteit uitstraalt zoals de gerechten. Waardoor de gerechten zowel in het restaurant als online de uitstraling krijgen die ze verdienen.

Marco Grandia

Met een fish eye-lens vastgeplakt aan een oude videocamera begon Marco Grandia met het filmen van zijn skateboardvrienden. Inmiddels is zijn werk honderden miljoenen keren bekeken, maar zijn social media kanalen waren nog niet helemaal op ditzelfde niveau.

Binnen zijn branche worden socials gezien als een online portfolio. Wat een grote rol speelt binnen de selectie procedure van klanten. Een professionele pagina was daarom erg belangrijk. Door grote namen terug te laten komen op thumbnails, sterke captions te schrijven en de pagina zo goed mogelijk te analyseren en optimaliseren, hebben we een krachtig visitekaartje ontwikkelt voor zijn merk.

Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashion producten ingeleefd. Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.

Joran van Dam

Staunton Legend

"We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien.
Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat."
logo mont real

Julie Loeckx

MONTREAL

📸 Reels & TikTok's

Heb je nog geen content? Geen probleem, wij hebben een vast team van content creators die voor jou social media content kan schieten. Helemaal afgestemd op jouw doelgroep.

Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.

De 6 stappen naar social media succes:

het management service stappenplan
estee zittend met ipad in hand

Wat je kunt verwachten:

 • Een persoonlijke contentspecialist die mee denkt en inspireert
 • Toegang tot het volledige marketingteam van Social Compass
 • Complete redesign van jouw sociale kanalen
 • Volledige controle dankzij persoonlijk dashboard
 • Korting op onze unieke Instagram Groeiservice
 • Professionele social media kanalen
 • Posts volledig in jouw huisstijl
 • Vast bedrag per maand, geen verassingen
 • Kick-off kennismakingsgesprek
 • Elke maand meerdere creatieve berichten
 • Op maat gemaakte hashtag analyse
 • Periodieke voortgangsgesprekken
prijzen

Prijzen en mogelijkheden

Per halfjaar

Per jaar

Abonnement

€ 595/maand
Direct starten
 • Volledig beheer van jouw sociale kanalen
 • Persoonlijke contentspecialist
 • Kick-off contentstrategie gesprek
 • Op maat gemaakte strategie
 • Berichten nabewerkt in jouw huisstijl
 • Op maat ontworpen berichten templates
 • Maandelijkse contentplanning
 • Berichten goedkeuren via dashboard
 • Op maat gemaakte hashtag analyse
 • Periodieke voorgangsgesprekken
 • Inclusief inkopen stock content
 • Hulp en advies bij al je marketing gerelateerde vragen
 • Inclusief onze Instagram Groeiservice
foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel

Klanten beoordelen
ons met een 4,2

Ja! Ik wil mijn socials omtoveren van gewoon naar geweldig

Plan een strategiecall
Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.

Onze formule voor succes

Fantastische sociale kanalen

Jouw persoonlijke content specialist ontwerpt een unieke Instagram en Facebook tijdlijn. Een tijdlijn specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Hiermee onderscheidt jouw pagina zich van de concurrent. We bouwen een pagina waar algoritmes van zullen houden.

Groeien met echte en geïnteresseerde volgers

Een fantastische pagina is tof, maar natuurlijk wil je ook groei zien. Daarom kun je heel gemakkelijk onze Management service combineren met onze Groeiservice. Hierbij groeien wij jouw Instagram pagina met echte en geïnteresseerde volgers. Zo krijg je dagelijks nieuwe leads en klanten uit Instagram. Voor klanten altijd met korting.

Persoonlijke content manager en toegang tot al onze specialisten

Iedere klant krijgt een persoonlijke content specialist. Dit is jouw vaste aanspreekpunt. Maar jouw persoonlijke specialist wordt ondersteund door het gehele team van Social Compass, zo kun je bij ons ook terecht voor vragen en hulp omtrent social advertising, websites en e-mailmarketing.

Een winnende hashtag strategie

Ons werk gaat verder dan enkel content plaatsen. Hashtags kunnen het bereik op je posts enorm vergroten. Wij verzorgen jouw volledige hashtag strategie. Zodat je altijd het maximale uit je posts haalt.

Sprongen voor op de concurrent

Social media is wat wij doen, al meer dan 5 jaar. We kennen de algoritmes beter dan ons eigen kantoor. En hier kan jij van profiteren. Wij vertalen jouw bedrijf naar sociale pagina's waar je conculega's jaloers op zullen zijn.

Bespaar kostbare tijd en verhoog je conversie

Social media volledig uitbesteden bespaard niet alleen tijd. Kostbare tijd wat jij kan besteden aan je business. Dankzij jouw geoptimaliseerde sociale kanalen zul je meer social proof hebben, sneller groeien en meer leads en klanten uit social media halen.

Altijd 'in-control' dankzij jouw persoonlijke dashboard

voorbeelden loomly

Jij krijgt toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Hierin kun je alles wat wij voor je doen inzien. Zo kun je berichten goedkeuren, afwijzen of jouw feedback geven. Pas als alles 100% akkoord is gaat er iets online. Zo heb jij altijd de controle en heb je inzicht in wat er gebeurd.

Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashion producten ingeleefd. Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.

Joran van Dam

Staunton Legend

"We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien.
Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat."
logo mont real

Julie Loeckx

MONTREAL

Word jij ons volgende succesverhaal?

Plan een strategiecall
Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het precies?

Bij onze Social Media Management Service gaan wij jouw volledige social media verzorgen. Zodat jij eigenlijk geen omkijken meer hebt naar je socials. Zo gaan wij ervoor zorgen dat er elke week content geplaatst wordt, werken een volledige content strategie uit en bewerken de beelden in jullie eigen huisstijl na. Het startpunt is een kick-off strategiegesprek met de persoonlijke content specialist. Jij krijgt dus een persoonlijke specialist die alles voor je gaat verzorgen. Tijdens de kick-off bespreken we wat je wilt gaan uitstralen op social media, wat de doelen zijn en hoe jullie jezelf wilt positioneren. Vervolgens ontwerpen wij een contentstrategie obv dat gesprek die we dan daarna aan jullie voorstellen. Is die akkoord, dan gaan we op basis daarvan aan de slag. Wil je nog aanpassingen maken dan doen we dat natuurlijk ook. En vervolgens hebben we dan natuurlijk frequent contact, via de mail of via beeldbellen. Om zodoende snel in te spelen op eventuele ontwikkelingen. Daarnaast heb jij altijd de controle over wat er online gaat. Je krijgt namelijk toegang tot je eigen dashboard waarin je alle berichten kunt zien en zodoende kan goedkeuren, afkeuren of wijzigingen doorgeven. Zo ben je ook altijd 'in control' over wat er de wereld ingestuurd wordt.

Wat gebeurd er met mijn pagina als ik opzeg?

Niks, alles blijft staan. Jouw volgers en alle content blijft staan. Zo behoudt je je prachtige tijdlijn en kun je verder gaan waar wij zijn gebleven.

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Tof dat je, je hebt aangemeld! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens zal een van onze experts contact met je opnemen om aan de slag te gaan.

Groei ik ook met volgers?

Zeker! Als Management Service klant heb je bij ons de keuze om de Groeiservice kosteloos toe te voegen aan de strategie. Hierdoor wordt je niet alleen ontzorgt in het posten van content, maar ook in je groei. Zo bereiken we het maximale resultaat en bedienen we jou van A tot Z.

Maken jullie ook mijn foto's?

Ja en nee, jij levert zelf de content (foto's en video's) aan via Google Drive. Heb je geen content? Dan kopen wij deze voor je in. Wij zorgen voor de rest! Wij plaatsen de content op de beste tijden, maken een prachtige feed en verzorgen de hashtags. Hierdoor creëer je een professionele social media strategie voor jouw bedrijf.

foto van suze en bruno aan tafel

Ja, tover mijn socials om van gewoon naar geweldig!

Plan een strategiecall