Succes behalen met jouw Instagram pagina?

Maak een succes van je eigen brand en maak binnen no time van je hobby je werk

alain zittend op trap, mischa staat er naast

Doen wat je écht leuk vind

Hoe zou je het vinden om elke dag iets te doen wat je echt leuk vind? Dankzij mijn Instagram pagina kan ik dat doen. Zo krijg ik nu wekelijks gratis spullen toegestuurd om een foto mee te maken. Zo heb ik van mijn hobby over fashion, mijn werk kunnen maken. En dat niet alleen, met de strategie uit de cursus help ik momenteel andere influencers en ook bedrijven om van hun pagina een succes te maken. Enkel door de kracht van Instagram leef ik nu het leven waar ik altijd van heb gedroomd en kan ik dag in, dag uit iets doen wat ik echt leuk vind.

Nu kun je mijn formule volledig 1-op-1 van mij overnemen

Na het behalen van meer dan 500.000 volgers voor mij en mijn klanten, kan ik jou exact vertellen hoe je binnen enkele stappen een gesponsorde influencer kunt worden. Ik ga je leren hoe je jouw brand laat groeien om vervolgens gesponsord te worden en betaald te krijgen voor je posts zodat jij elke dag het leven kunt leiden wat jij wilt.

Ontvang 1-op-1 coaching van Instagram experts

Ondanks alle lessen in de cursus kun je natuurlijk nog vragen hebben. Daarom bieden we 1-op-1 coaching van meerdere Instagram experts. Zij gaan je begeleiden met het worden van een succesvolle influencer zodat jij zo binnen enkele weken:

 • Elke dag iets kunt doen wat je leuk vind
 • Gratis producten ontvangt van je favoriete merken
 • Van je hobby je werk kunt maken

We gaan er samen voor zorgen dat jij je doelen op Instagram gaat halen zodat jij vrij bent om elke dag te doen wat jij leuk vind.

foto van collega bruno achter laptop
thiago zittend in raamopening
estee zittend met ipad in hand

De beste Instagram cursus

De afgelopen jaren ben ik volledig bezig geweest met het behalen van succes op Instagram voor mijzelf en mijn klanten. Door deze ervaring heb ik een vaste formule kunnen ontwikkelen die voor iedereen toe te passen is.

In deze cursus leg ik je in enkele stappen precies uit hoe jij deze formule toe kunt passen voor jezelf en voor anderen.

Daarnaast help ik je, samen met mijn team van Instagram experts, persoonlijk met het behalen van jouw doelen op Instagram.

aanvevelingen

Deze mensen gingen je voor

Dit is absoluut, 100% de investering waard! Wat de Instagram cursus van Alain en Mischa mij heeft opgeleverd is niet in een recensie te beschrijven.Wat ik wel weet is dat het mij veel meer kennis en vaardigheden heeft opgeleverd voor mijn succes op Instagram!Dit is absoluut de investering waard, met 100%. Stop met denken en begin met investeren in jezelf.

Stan Dannijs

@stan_dannijs

De cursus heeft mij veel inzichten en eye-openers gegeven op het gebied van organische groeistrategieën die écht werken en goed implementeerbaar zijn.
Daarnaast is Social Compass de enige Nederlandse Instagram Community tot nu toe, het is super om daar deel van uit te maken.

Mart Hillen

@marthillen

Ik wilde al een tijdje iets met Instagram gaan doen maar wist niet precies wat en hoe ik het moest aanpakken”

Op het internet staat veel, maar veel informatie was outdated of te basic: ik kon er maar geen stappenplan in vinden.

Toen ik deze cursus ben tegengekomen heb ik hem dan ook meteen gevolgd. En het eerste wat ik zo fijn vond aan de training is dat alles vanaf de eerste stap overzichtelijk wordt uitgelegd, waaronder het algoritme: hierdoor begon ik de logica achter instagram in te zien.

Sinds ik de cursus af heb gemaakt, heb ik met slechts een paar tips uit de cursus in 2 weken mijn volgers iets meer dan verviervoudigd en is mijn engagement ook gegroeid.

Naast dat de training jou de kennis oplevert, heb je een like-minded community met hetzelfde doel als jij die je ieder moment kan bereiken met je vragen, dit is misschien wel het meest waardevolle wat Social Compass aanbiedt, uiteindelijk leer je het best van andermans ervaringen en kennis.

Youssef Harchioui
- @fityouss
Social compass community

Word nu exclusief member van de Social Compass community bij het aankopen van de cursus!

 • Een community met gelijkgestemden
 • Praat met andere influencers en bedrijven
 • Join groepen uit jouw niche
 • Ontvang exclusieve tips and tricks van het Social Compass team en andere succesvolle influencers
 • Leer van andere influencers
 • Breid je netwerk uit
 • Stel vragen of help anderen met het vergroten van hun succes op Instagram
 • Deel je successen
 • Leer van anderen hoe zij hun Instagram business hebben opgebouwd
 • Ook te gebruiken met een app op Apple en Android telefoons!
Word direct lid
foto van het team van social compass

Dé Instagram cursus voor het creëren van jouw ideale leven dmv. Instagram. Bewezen strategieën en 1-op-1 coaching van Instagram experts

aanvevelingen

Wat onze cursisten erover zeggen

Ik denk niet dat ik zonder de cursus al zo snel aan samenwerkingen was gekomen. Ik ben nog steeds bezig met het toepassen van de strategieën, maar tot zo ver is de cursus zeker een aanrader!

Ik had nooit gedacht dat ik zo snel al aan samenwerkingen zou komen.

Brian Koeks

@briankoeks

De Instagram cursus van Social Compass heeft mij een goed inzicht gegeven in hoe je Instagram het beste kunt gebruiken. In de cursus komen veel nuttige tips aan bod die mij, en al heel veel anderen, heeft geholpen te groeien op Instagram.Ik begon met 1.307 volgers, rond de 300/400 likes en 500/600 views op mijn story's. Nu precies 2 maanden verder heb ik  2.220 volgers, rond de 800+ likes en 800+ views op mijn story’s!
Naast de cursus alleen is er ook een community, waarin je je vragen kunt stellen.

Alain en alle andere cursisten geven je hier tips waarmee je weer goed op weg kunt op Instagram.


Kortom, wat mij betreft is Social Compass een echte aanrader!

Indy Vergeer

@indyvergeer

Wanneer je de cursus aanschaft ontvang je al het onderstaande voor slechts €899

Video cursus

50+ lessen, €899

Stap voor stap video training verdeeld over meer dan 50 lessen over hoe jij een succesvol influencer kunt worden. Zodat je gesponsord wordt en betaald krijgt om te posten op Instagram. Kom alles te weten over Instagram en wordt een echte Instagram expert. Laat jouw en andere pagina's exponentieel groeien.

Besloten community

€399

Toegang tot de besloten Social Compass community met like-minded Instagram fanaten om vragen te stellen, te leren van elkaar en te netwerken voor meer succes. Geen DM groep maar een professionele omgeving met groepen, boards en 1 op 1 chat.

1 op 1 coaching

€497

1 op 1 coaching in de community van onze Instagram experts om jou persoonlijk te helpen met jouw Instagram succes.

Instagram succes templates

€198

Instagram succes templates met waardevolle tips die bewijst hebben te werken voor meer succes op Instagram. Inclusief de post waardebepaler, zodat je precies weet hoeveel geld je voor een post kunt vragen.

Maar nu gebruik van deze tijdelijke korting en ontvang alles wat je nodig hebt om een gesponsorde influencer te worden en van je hobby je werk te maken

Schaf de cursus aan
Modules

Bekijk de Instagram Expert Cursus modules

Module 1: De ideale opzet

De afgelopen jaren heb ik verschillende tactieken geprobeerd voor succes op Instagram. Dit proces was met vallen en opstaan. Nu weet ik wat wel en niet werkt wanneer je jouw pagina opzet. Verschillende elementen spreken een belangrijke rol en we zullen deze stap voor stap aan je uitleggen. Hierdoor ben jij voorloper tegenover jouw concurrenten.

Module 2: Content machine

Het leveren van waardevolle content op de juiste tijd is essentieel voor een succesvolle Instagram pagina. In deze module deel ik jou, mijn geheimen over content en hoe jij hier het verschil kunt maken tegenover anderen.

Module 3: Het Instagram algoritme

Het begrijpen van het Instagram algoritme geeft jou de mogelijkheid hierop in te spelen. Er zijn meerdere onderdelen waar het Instagram algoritme naar kijkt om jouw posts te beoordelen en aan jouw volgers te laten zien. Het geeft jou veel mogelijkheden om nog meer personen binnen jouw doelgroep te bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je het algoritme zoveel mogelijk in jouw voordeel kunt laten werken.

Module 4: Community building

Het opbouwen van een community is een belangrijk onderdeel van succes op Instagram. Je wilt je volgers behouden en fan maken van jou als persoon of van jouw product. Wanneer je jouw community goed bedient kan dit leiden tot een groei hiervan. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je dit doet.

Module 5: Engagement creëren

Engagement is een erg belangrijk onderdeel binnen Instagram. Goede engagement op je post of story leidt tot meer views, likes, comments en volgers. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden en dit is waar ik je in deze module stap voor stap bij ga helpen.

Module 6: ​​​​G​​​​​​​​​​​​roei strategieën

Misschien wel de meeste waardevolle informatie over Instagram op internet vind je in deze module. Hoe zorg je ervoor dat je aantal volgers, likes en comments groeit? In deze module ga ik je alle groei strategieën uitleggen en hoe jij deze kunt inzetten om exponentieel je volgers, likes en comments te laten groeien.

Module 7: Samenwerkingen

Wanneer je groot genoeg bent kun je samenwerkingen aan gaan. Hier begint je werk zijn vruchten af te werpen en kun je gratis spullen of uiteindelijk geld krijgen voor het posten van content. Of, aan de andere kant, kun je influencers inzetten voor jouw bedrijf. In deze module leg ik je uit hoe je samenwerkingen kunt vinden, wat voor afspraken je moet maken en hoe je jouw samenwerkingen goed kunt onderhouden.

Krijg nu direct lifetime toegang tot de Instagram Expert Cursus

foto van alain wassenaar

Van 100 naar 50.000 echte volgers in 2 jaar tijd

Drie jaar geleden begon ik mijn eigen Instagram avontuur.  Sinds mijn start heb ik meerdere Instagram pagina's opgebouwd en ontwikkeld, door het uitvoeren, testen en verbeteren van alle denkbare groeistrategieën. Mijn eigen pagina is met meer dan 50.000 volgers gegroeid in minder dan 2 jaar. Vandaag de dag begeleid ik bedrijven en andere influencers naar hun succes op Instagram.

Dit heb ik bereikt door eindeloos veel informatie tot me te nemen door middel van blogartikelen, video's, cursussen en podcasts. Vervolgens ben ik alle strategieën en methodes gaan testen op mijn persoonlijke pagina en mijn andere pagina's. Daardoor weet ik precies wat wel werkt en wat niet.

Na het succes van mijn eigen pagina's ben ik anderen gaan helpen. En met succes, momenteel heb ik al meer dan 500.000 echte volgers gegenereerd voor mijn eigen pagina's en die van mijn klanten.Door middel van deze cursus wil ik mijn nog meer mensen helpen de zelfde resultaten te behalen. Om zo net als ik, van hun hobby hun beroep kunnen maken.

Social compass community

Word nu gratis lifetime VIP member van de Social Compass community bij het aankopen van de cursus!

 • Een community met gelijkgestemden
 • Praat met andere influencers en bedrijven
 • Join groepen uit jouw niche
 • Ontvang exclusieve tips and tricks van het Social Compass team en andere succesvolle influencers
 • Leer van andere influencers
 • Breid je netwerk uit
 • Stel vragen of help anderen met het vergroten van hun succes op Instagram
 • Deel je successen
 • Leer van anderen hoe zij hun Instagram business hebben opgebouwd
 • Ook te gebruiken met een app op Apple en Android telefoons!
Word direct lid
mischa en alain lopend op straat op de herengracht
Alain weet waar hij het over heeft. De samenwerking met Social Compass is professioneel en modern. Door de vele kennis en gedrevenheid gaat mijn Instagram pagina enorm goed. Mijn bereik op Instagram is meerdere male vergroot dankzij Alain zijn kennis.

Johnno de Vos

@voskoffie

Super snel gegroeid! Na de stap voor stap uitleg in de cursus ben ik precies gaan doen wat Alain mij leerde en heeft mijn pagina inmiddels meer dan 2500 volgers! Daarnaast sturen merken mij nu producten op om foto's mee te maken. Super leuk!Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, echt een aanrader!

Suze Blank

@suzeblank

Ja! ik wil onbeperkt toegang tot de cursus met de bewezen succes strategieën, de 1-op-1 coaching van Instagram experts én de community!

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Na het aankopen van de cursus heb je voor altijd toegang tot deze cursus én de community. Je betaald dus eenmalig voor lifetime toegang!

Wat houdt de community precies in?

In de Social Compass community kun je connecten met like-minded Instagram fanaten. Zo kun je elkaar helpen, netwerken, inspiratie opdoen en meer!

Voor wie is deze cursus?

De Social Compass Expert Cursus is voor iedereen die succes wilt behalen op Instagram. Of je al een gevestigde pagina hebt of als je net begint aan je Instagram avontuur.

Als ik vastloop, kan ik dan vragen stellen?

Ja! Binnen de community kun je vragen stellen over de cursus of over de toepassing hiervan. Hier helpen wij, of andere leden je verder.

Is de Instagram Expert Cursus online of fysiek?

De Instagram Expert Cursus is volledig online. Je kunt hem dus op je eigen gemak, overal bekijken.

Kan ik direct starten met de cursus?

De cursus is van te voren opgenomen en je kan deze in zijn geheel en op je eigen tempo bekijken. Zodra je de betaling hebt gedaan en de bevestigingsmail hebt ontvangen kan je aan de slag.

mischa wijzend naar scherm

Ontvang direct toegang tot de complete Instagram Cursus, de 1-op-1 coaching én exclusief toegang tot de community!