Meer klanten uit jouw Instagram pagina halen?

Zet Instagram in om jouw onderneming te laten groeien met de Instagram Ondernemers Cursus.

1000+

Ondernemers hebben onze strategieën succesvol toegepast

#1

Instagram cursus voor ondernemers

Lifetime toegang

INSTAGRAM Ondernemers cursus

Instagram inzetten als klanten generator

Instagram is een van de krachtigste platformen om waardevolle klanten te genereren voor jouw onderneming.
Het biedt je de mogelijkheid om jouw onderneming of brand te laten groeien met echte en geïnteresseerde volgers. Volgers die je kunt omzetten in klanten voor jouw onderneming.

Wanneer je de juiste strategieën toepast is Instagram de beste marketing tool voor jouw bedrijf.

Met onze strategie hebben we meer dan 1000 ondernemers en ook influencers geholpen met het behalen van succes op Instagram. Enkel door de kracht van Instagram genereren zij nu meer omzet voor hun bedrijf.

foto van collega bruno achter laptop
suze, mischa en estee kijkend naar een laptop

De Instagram Ondernemers cursus

 • Lifetime toegang tot onze besloten, professionele omgeving juiste mensen
 • 60+ stap voor stap videolessen
 • Van A tot Z alles leren over hoe je Instagram juist inzet voor je bedrijf
 • Volledig geüpdatet voor 2024
 • 1 op 1 coaching van Instagram experts
 • Toegang tot de Social Compass community waar je samen zit met like-minded ondernemers en Instagram fanaten
 • Breid je netwerk uit
 • Leer van anderen hoe zij hun bedrijf door Instagram hebben opgebouwd
 • Altijd toegang tot het platform via je de Social Compass app
aanBevelingen

Zij gingen je voor

Ik maak nu al enige tijd gebruik van de diensten van Social Compass en het is in één woord top! Als eerste hebben ze afgelopen jaar mijn website gebouwd, nog mooier dan mijn wensen en dat krijg ik dan weer vaak van mijn klanten te horen. Hij is goed zichtbaar, draait goed op alle apparaten en ik kreeg een heldere instructie over hoe ik zelf dingen kon aanpassen/toevoegen. En als ik er eens niet uit kom dan kunnen zij het snel voor mij regelen. Sinds afgelopen mei beheren zij ook mijn socials, en dat groeit enorm! Ik heb zelf weinig met social media, maar na herhaaldelijke adviezen van meerdere ondernemers had ik toch maar besloten er iets mee te doen. Maar niet zelf, want daar heb ik geen tijd voor. Perfect hoe Social Compass de boel oppakt en in korte tijd zorgen voor een professionele tijdlijn en echte, geïnteresseerde volgers. Ze geven helder weer wat je kan verwachten en geven ook concrete tips en adviezen. Ik kan daarom niet anders zeggen dat ik super blij ben met hun diensten en hoe zichtbaar ik online ben geworden.

Lucas Bes

Luucsmo

Relevante volgers
Meer dan 100 volgers per week, goede klantenservice ook. De resultaten zijn boven verwachting, had er eerder mee moeten beginnen. Je kan tegenwoordig niet zonder een goede Instagram profiel en waardevolle volgers. Het team van Social Compass helpt hier erg goed bij.

Men Style Legends

Men Style Legends

Enorm goed bevallen
Ik heb gebruik gemaakt van de Groeiservice van Social Compass. Ik heb een directe groei gemerkt met volgers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de content die ik plaats. Door de service en begeleiding weet ik nu wat ik moet doen om een gezond instagram account te onderhouden en te laten groeien. Verder kon ik met mijn vragen altijd terecht en werd ik uitgebreid geholpen.

Roy Boersma

royboersma

Propeaq is tevreden, het doel was meer volgers en daar wordt aan gewerkt. We zien meer interactie met de potentiële klant wat altijd goed is. Als je over het algemeen meer volgers wil raad ik het zeker aan.

Huub van den Eertwegh

Propeaq Lightglasses

Binnen enkele weken een Instagram expert worden

Met de Instagram Ondernemers cursus ga je onze succesformule stap voor stap overnemen.

 • De beste technieken en strategieën om meer echte en geïnteresseerde volgers te genereren
 • Van A tot Z alles leren over hoe je Instagram juist inzet voor je bedrijf.
 • Hoe je van je volgers, klanten maakt
 • Je netwerk uitbreiden met like-minded ondernemers
 • Instagram inzetten als marketingstrategie
 • Stap voor stap begeleiding van Instagram experts om het maximale uit je Instagram te halen.

Van 100 naar 50.000 echte volgers in 2 jaar tijd

Ruim drie jaar geleden begon ik mijn eigen Instagram avontuur.  Sinds mijn start heb ik meerdere Instagram pagina's opgebouwd en ontwikkeld, door het uitvoeren, testen en verbeteren van alle denkbare groeistrategieën. Mijn eigen pagina is met meer dan 50.000 volgers gegroeid in minder dan 2 jaar. Vandaag de dag begeleid ik bedrijven en andere influencers naar hun succes op Instagram.

Dit heb ik bereikt door eindeloos veel informatie tot me te nemen door middel van blogartikelen, video's, cursussen en podcasts. Vervolgens ben ik alle strategieën en methodes gaan testen op mijn persoonlijke pagina en mijn andere pagina's. Daardoor weet ik precies wat wel werkt en wat niet.

Na het succes van mijn eigen pagina's ben ik anderen gaan helpen. En met succes. Momenteel heb ik, samen met mijn team, meer dan 400 ondernemers en influencers geholpen met het behalen van succes op Instagram.
Door middel van deze cursus wil ik mijn nog meer mensen helpen dezelfde resultaten te behalen.

foto van mischa achter laptop

Nu kun je mijn formule volledig 1-op-1 van mij overnemen!

Na het helpen van meer dan 500 ondernemers en influencers, kan ik jou exact vertellen hoe je binnen enkele stappen Instagram inzet als krachtige marketing tool. Met meer dan 60 lessen en 1 op 1 coaching ga je leren hoe je jouw brand laat groeien om vervolgens meer leads en klanten te genereren voor je onderneming.

Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.
Dit is absoluut, 100% de investering waard! Wat de Instagram cursus van Alain en Mischa mij heeft opgeleverd is niet in een recensie te beschrijven.Wat ik wel weet is dat het mij veel meer kennis en vaardigheden heeft opgeleverd voor mijn succes op Instagram!Dit is absoluut de investering waard, met 100%. Stop met denken en begin met investeren in jezelf.

Stan Dannijs

@stan_dannijs

De cursus heeft mij veel inzichten en eye-openers gegeven op het gebied van organische groeistrategieën die écht werken en goed implementeerbaar zijn.
Daarnaast is Social Compass de enige Nederlandse Instagram Community tot nu toe, het is super om daar deel van uit te maken.

Mart Hillen

@marthillen

Voor wie is deze cursus?

Met de Instagram Ondernemers cursus ga je binnen enkele weken alles leren om Instagram juist in te gaan zetten voor jouw bedrijf. Hiermee wordt Instagram een essentieel onderdeel van jouw bedrijf voor het verkrijgen van nieuwe leads en klanten.

De lessen zijn toe te passen voor ieder soort Instagram pagina uit elke branche.

Naast de stap voor lessen ontvang je altijd antwoord op je vragen of ontvang je feedback van Instagram experts.

Daarnaast zit je samen met ondernemers die ook meer uit hun Instagram willen halen en kun je elkaar helpen en van elkaar leren binnen een besloten, professionele omgeving.

De Instagram Ondernemers cursus

 • Video cursus (60+ lessen) (899 EUR)

Stap voor stap videotraining verdeeld over meer dan 60 lessen over hoe je Instagram juist inzet voor je bedrijf. Zodat je meer leads, klanten en omzet gaat genereren d.m.v. Instagram. Kom alles te weten over Instagram en wordt een echte Instagram expert. Laat jouw pagina exponentieel groeien met echte en geïnteresseerde volgers.

 • 1 op 1 coaching (497 EUR)

1 op 1 coaching in de community van onze Instagram experts om jou persoonlijk te helpen met jouw Instagram succes.

 • Besloten community (399 EUR)

Toegang tot de besloten Social Compass community met like-minded Instagram fanaten om vragen te stellen, te leren van elkaar en te netwerken voor meer succes. Geen DM groep maar een professionele omgeving met groepen, boards en 1 op 1 chat.

 • [BONUS] De Instagram post waarde bepaler (49 EUR)

Bereken precies wat een influencer kost voor jouw volgende succesvolle influencer marketingcampagne.

 • [BONUS] De Influencer Marketing module (139 EUR)

Leer hoe jij influencer marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf. Inclusief succesvolle email templates gebruikt door Sony, K-Swiss, iDeal of Sweden en MVMT die je direct kunt gebruiken voor het vinden van de juiste influencers.

 • [BONUS] Lightroom presets (49 EUR)

Creëer de mooiste edits voor je foto's met de door ons zelf gemaakte filters.

Totale waarde: €2032
Normaal voor €899
Tijdelijk voor:

In 3 termijnen

99,50 euro

Direct toegang tot alles
- 60+ lessen
- 1 op 1 coaching
- Community toegang

in 2 termijnen

149 euro

Direct toegang tot alles
- 60+ lessen
- 1 op 1 coaching
- Community toegang

In 1 keer

297 euro

Direct toegang tot alles
- 60+ lessen
- 1 op 1 coaching
- Community toegang
Alain weet waar hij het over heeft. De samenwerking met Social Compass is professioneel en modern. Door de vele kennis en gedrevenheid gaat mijn Instagram pagina enorm goed. Mijn bereik op Instagram is meerdere male vergroot dankzij Alain zijn kennis.

Johnno de Vos

@voskoffie

Super snel gegroeid! Na de stap voor stap uitleg in de cursus ben ik precies gaan doen wat Alain mij leerde en heeft mijn pagina inmiddels meer dan 2500 volgers! Daarnaast sturen merken mij nu producten op om foto's mee te maken. Super leuk!Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, echt een aanrader!

Suze Blank

@suzeblank

Modules

Bekijk de Instagram Expert Cursus modules

Module 1: De ideale opzet

De afgelopen jaren heb ik verschillende tactieken geprobeerd voor succes op Instagram. Dit proces was met vallen en opstaan. Nu weet ik wat wel en niet werkt wanneer je jouw pagina opzet. Verschillende elementen spreken een belangrijke rol en we zullen deze stap voor stap aan je uitleggen. Hierdoor ben jij voorloper tegenover jouw concurrenten.

Module 2: Content machine

Het leveren van waardevolle content op de juiste tijd is essentieel voor een succesvolle Instagram pagina. In deze module deel ik jou, mijn geheimen over content en hoe jij hier het verschil kunt maken tegenover anderen.

Module 3: Het Instagram algoritme

Het begrijpen van het Instagram algoritme geeft jou de mogelijkheid hierop in te spelen. Er zijn meerdere onderdelen waar het Instagram algoritme naar kijkt om jouw posts te beoordelen en aan jouw volgers te laten zien. Het geeft jou veel mogelijkheden om nog meer personen binnen jouw doelgroep te bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je het algoritme zoveel mogelijk in jouw voordeel kunt laten werken.

Module 4: Community building

Het opbouwen van een community is een belangrijk onderdeel van succes op Instagram. Je wilt je volgers behouden en fan maken van jou als persoon of van jouw product. Wanneer je jouw community goed bedient kan dit leiden tot een groei hiervan. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je dit doet.

Module 5: Engagement creëren

Engagement is een erg belangrijk onderdeel binnen Instagram. Goede engagement op je post of story leidt tot meer views, likes, comments en volgers. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden en dit is waar ik je in deze module stap voor stap bij ga helpen.

Module 6: ​​​​G​​​​​​​​​​​​roei strategieën

Misschien wel de meeste waardevolle informatie over Instagram op internet vind je in deze module. Hoe zorg je ervoor dat je aantal volgers, likes en comments groeit? In deze module ga ik je alle groei strategieën uitleggen en hoe jij deze kunt inzetten om exponentieel je volgers, likes en comments te laten groeien.

Module 7: Conversie

De cursus wordt afgesloten met de module conversie. Hoe kun je volgers op een natuurlijke manier omzetten naar klanten voor de lange termijn. In deze module leer je waar je op moet letten, wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe jij deze kunt vermijden.

Tijdelijke bonus module: Influencer marketing

Influencer marketing is één van de meest effectieve manieren van marketing op dit moment. Je kunt hiermee in een keer duizenden mensen bereiken door influencers in te zetten om jouw dienst of product te promoten. In deze module leg ik je uit hoe je samenwerkingen kunt vinden, wat voor afspraken je moet maken en hoe je jouw samenwerkingen goed kunt onderhouden.(In onze community zitten al tientallen influencers in ieder soort niche die je direct al kunt benaderen voor een samenwerking.)

Ontvang alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien door meer echte en waardevolle volgers te creëren.

Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.

"De Instagram cursus van Social Compass heeft mij een goed inzicht gegeven in hoe je Instagram het beste kunt gebruiken."

In de cursus komen veel nuttige tips aan bod die mij, en al heel veel anderen, heeft geholpen te groeien op Instagram.

Ik begon met 1.307 volgers, rond de 300/400 likes en 500/600 views op mijn story's. Nu precies 2 maanden verder heb ik  2.220 volgers, rond de 800+ likes en 800+ views op mijn story’s!

Naast de cursus alleen is er ook een community, waarin je je vragen kunt stellen.

Alain en alle andere cursisten geven je hier tips waarmee je weer goed op weg kunt op Instagram.


Kortom, wat mij betreft is Social Compass een echte aanrader!

Indy Vergeer
- @indyvergeer

Ik wilde al een tijdje iets met Instagram gaan doen maar wist niet precies wat en hoe ik het moest aanpakken”

Op het internet staat veel, maar veel informatie was outdated of te basic: ik kon er maar geen stappenplan in vinden.

Toen ik deze cursus ben tegengekomen heb ik hem dan ook meteen gevolgd. En het eerste wat ik zo fijn vond aan de training is dat alles vanaf de eerste stap overzichtelijk wordt uitgelegd, waaronder het algoritme: hierdoor begon ik de logica achter instagram in te zien.

Sinds ik de cursus af heb gemaakt, heb ik met slechts een paar tips uit de cursus in 2 weken mijn volgers iets meer dan verviervoudigd en is mijn engagement ook gegroeid.

Naast dat de training jou de kennis oplevert, heb je een like-minded community met hetzelfde doel als jij die je ieder moment kan bereiken met je vragen, dit is misschien wel het meest waardevolle wat Social Compass aanbiedt, uiteindelijk leer je het best van andermans ervaringen en kennis.

Youssef Harchioui
- @fityouss

Ontvang 1-op-1 coaching van Instagram experts

Ondanks alle lessen in de cursus kun je natuurlijk nog vragen hebben. Daarom bieden we 1-op-1 coaching van meerdere Instagram experts. Zij gaan je begeleiden met het worden van een succesvolle influencer zodat jij zo binnen enkele weken:

 • Elke dag iets kunt doen wat je leuk vind
 • Gratis producten ontvangt van je favoriete merken
 • Van je hobby je werk kunt maken

We gaan er samen voor zorgen dat jij je doelen op Instagram gaat halen zodat jij vrij bent om elke dag te doen wat jij leuk vind.

foto van mischa buiten
alain en estee zittend, kijkend naar ipad
suze, mischa en estee kijkend naar een laptop
Social compass community

Word nu gratis lifetime VIP member van de Social Compass community bij het aankopen van de cursus!

 • Een community met gelijkgestemden
 • Praat met andere influencers en bedrijven
 • Join groepen uit jouw niche
 • Ontvang exclusieve tips and tricks van het Social Compass team en andere succesvolle influencers
 • Leer van andere influencers
 • Breid je netwerk uit
 • Stel vragen of help anderen met het vergroten van hun succes op Instagram
 • Deel je successen
 • Leer van anderen hoe zij hun Instagram business hebben opgebouwd
 • Ook te gebruiken met een app op Apple en Android telefoons!
Word direct lid
foto van het team van social compass

De beste Instagram cursus voor ondernemers

De afgelopen jaren ben ik volledig bezig geweest met het behalen van succes op Instagram voor mijzelf en mijn klanten. Door deze ervaring heb ik een vaste formule kunnen ontwikkelen die voor iedereen toe te passen is.In deze cursus leg ik je in enkele stappen precies uit hoe jij deze formule toe kunt passen voor jezelf en voor anderen.

Daarnaast help ik je, samen met mijn team van Instagram experts, persoonlijk met het behalen van jouw doelen op Instagram.

Ik wilde al een tijdje iets met Instagram gaan doen maar wist niet precies wat en hoe ik het moest aanpakken”

Social compass kwam bij mij op de radar door een instagram advertentie voor het gratis webinar.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst wat sceptisch was hoor. Ik kende ze nog niet en ik krijg heel wat van deze cursus aanbiedingen aangeboden. Toch was er iets wat mij bleef aantrekken en uiteindelijk heb ik toch de stap genomen om te starten met de instagram ondernemers cursus.

De cursus begeleid je stap voor stap door het proces om jouw Instragam account te verbeteren en leert je hoe dat verder kan uitbreiden.

Het is geen quick fix en net als in mijn vak is het nodige werk en geduld nodig om uiteindelijk een goed resultaat neer te zetten.

Ik sta nog aan het begin van het proces en samen met de leden uit de social compass community bouw ik rustig verder en ben ik benieuwd hoe het er over een jaar bijstaat. Ik kijk er al naar uit.

Wesley Boer
- @wesleyboer.personaltrainer

Krijg nu direct lifetime toegang tot de
Instagram Ondernemers Cursus

Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Na het aankopen van de cursus heb je voor altijd toegang tot deze cursus én de community. Je betaald dus eenmalig voor lifetime toegang!

Wat houdt de community precies in?

In de Social Compass community kun je connecten met like-minded Instagram fanaten. Zo kun je elkaar helpen, netwerken, inspiratie opdoen en meer!

Voor wie is deze cursus?

De Social Compass Ondernemers Cursus is voor iedereen die succes wilt behalen op Instagram. Of je al een gevestigde pagina hebt of als je net begint aan je Instagram avontuur.

Als ik vastloop, kan ik dan vragen stellen?

Ja! Binnen de community kun je vragen stellen over de cursus of over de toepassing hiervan. Hier helpen wij, of andere leden je verder.

Is de Instagram Expert Cursus online of fysiek?

De Instagram Ondernemers Cursus is volledig online. Je kunt hem dus op je eigen gemak, overal bekijken.

Kan ik direct starten met de cursus?

De cursus is van te voren opgenomen en je kan deze in zijn geheel en op je eigen tempo bekijken. Zodra je de betaling hebt gedaan en de bevestigingsmail hebt ontvangen kan je aan de slag.

foto van het pand van social compass

Ontvang direct toegang tot de complete Instagram Cursus, de 1-op-1 coaching én exclusief toegang tot de community!