Online advertising

Jouw doelgroep gebruikt social media. We gebruiken namelijk allemaal social media. Daarom is het een must om op alle kanalen aanwezig te zijn, maar hoe bereik je jouw doelgroep als ze jou nog niet kennen? Wij vertellen je graag hoe online advertising vaak een groot deel uit maakt van de marketingstrategieën voor onze klanten.

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel
foto van computerscherm met google analytics

Adverteren = een must

Echt veel bereik krijgen met organische content is niet meer zoals het is geweest. Als je op korte termijn resultaat wil behalen, zoals het verkopen van producten of het verkrijgen van leads, ontkom je er niet aan om online te adverteren. Probleem: met veel concurrentie en hoge advertentiekosten is het niet makkelijk om écht effectieve en onderscheidende campagne op te zetten. Daarom kun je dit het beste uitbesteden aan specialisten zodat jij je kan focussen op jouw eigen business.

Een team van specialisten voor alle gangbare kanalen

Wat maakt een campagne succesvol?

Zodra wij voor jouw bedrijf aan de slag gaan, denken we na over een strategie die meer inhoudt dan alleen een advertentie aanzetten. Zo monitoren we de campagnes dagelijks en testen we doelgroepen, advertentiesets en visuals tot we een ons wegen. Daarbij kijken we verder dan alleen het sociale kanaal of de zoekmachine: waar landt de bezoeker? Hoe goed converteert deze pagina? En welke flow volgt daarna? Zo geven we advies over de gehele marketingfunnel, om maar even in vakjargon te blijven. 😉

mischa bruno en alain kijkend naar scherm

Professioneel en modern

"De samenwerking is professioneel en modern. We communiceren wanneer nodig. Dit kan op de manieren die mij het beste uitkomen. Mijn bereik is meerdere malen vergroot dankzij Social Compass."

Johnno Vos
- Vos Koffie

Vrijblijvend strategiegesprek

Weten welke mix van kanalen wij voor jouw bedrijf in zouden zetten? Plan vrijblijvend een gesprek in met een van onze campagne specialisten en ontdek hoe wij jouw doelstellingen gaan halen.