Alle functies van Instagram leren begrijpen?

Ontdek alle basisonderdelen van Instagram in deze complete 101 basis cursus.

500+

Andere gingen je voor

A - Z

Alle onderdelen van Instagram helder uitgelegd

Lifetime toegang

INSTAGRAM 101 cursus

Leer alle functies en onderdelen van Instagram

Instagram is een van de krachtigste platformen om waardevolle connecties te leggen voor jouw onderneming, persoonlijke pagina of merk.Leer alles over de basis van Instagram zodat je een solide basis creëert voor succes voor jouw pagina.Met onze trainingen hebben we meer dan 500 ondernemers, influencers en contentmakers geholpen met het behalen van succes op Instagram. Kickstart jouw Instagram succes met deze no nonsense Instagram basiscursus.

foto van collega bruno achter laptop
suze, mischa en estee kijkend naar een laptop
thiago zittend in raamopening

De Instagram 101 Cursus

€ 47€149
 • Lifetime toegang tot onze besloten, professionele omgeving juiste mensen
 • 60+ stap voor stap videolessen
 • Van A tot Z alles leren over hoe je Instagram juist inzet voor je bedrijf
 • Volledig geüpdatet voor 2023
 • 1 op 1 coaching van Instagram experts
 • Toegang tot de Social Compass community waar je samen zit met like-minded ondernemers en Instagram fanaten
 • Breid je netwerk uit
 • Leer van anderen hoe zij hun bedrijf door Instagram hebben opgebouwd
 • Altijd toegang tot het platform via je de Social Compass app

Van 100 naar 50.000 echte volgers in 2 jaar tijd

Ruim drie jaar geleden begon ik mijn eigen Instagram avontuur.  Sinds mijn start heb ik meerdere Instagram pagina's opgebouwd en ontwikkeld, door het uitvoeren, testen en verbeteren van alle denkbare groeistrategieën. Mijn eigen pagina is met meer dan 50.000 volgers gegroeid in minder dan 2 jaar. Vandaag de dag begeleid ik bedrijven en andere influencers naar hun succes op Instagram.

Dit heb ik bereikt door eindeloos veel informatie tot me te nemen door middel van blogartikelen, video's, cursussen en podcasts. Vervolgens ben ik alle strategieën en methodes gaan testen op mijn persoonlijke pagina en mijn andere pagina's. Daardoor weet ik precies wat wel werkt en wat niet.

Na het succes van mijn eigen pagina's ben ik anderen gaan helpen. En met succes. Momenteel heb ik, samen met mijn team, meer dan 400 ondernemers en influencers geholpen met het behalen van succes op Instagram.
Door middel van deze cursus wil ik mijn nog meer mensen helpen dezelfde resultaten te behalen.

alain zittend op trap, mischa staat er naast

Eindelijk stap voor stap leren hoe Instagram werkt

Met de Instagram 101 Cursus hoef je nooit meer over het internet te struinen naar 'how to' video's over Instagram, of 10 minuten te zoeken naar die ene instelling.
Met de deze cursus heb je alles wat je nodig hebt voor alle basisonderdelen van Instagram overzichtelijk op 1 plek. Heldere stap voor stap uitleg die je direct kunt toepassen.

Voor wie is deze cursus?

Met de Instagram 101 Cursus ga je binnen no time alles leren over de basisonderdelen van Instagram.Hiermee leer je alles rondom Instagram waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het kijken van YouTube filmpjes of aan je buurjongen moet vragen hoe je iemand kunt taggen in een Instagram foto.

De lessen zijn gericht op de praktijk en is in heldere taal uitgelegd met praktische voorbeelden.Met een live screen recording die tegelijkertijd te zien is weet je precies waarover gepraat wordt en waar jij dat zelf kunt terugvinden.Wil je leren hoe Instagram werkt, zonder veel tijd kwijt te zijn aan langdradige YouTube filmpjes of eindeloos zoeken in de app naar die ene instelling, dan is deze 101 Cursus wat voor jou!

latop en telefoon met daarop de social compass webinar

De Instagram 101 Cursus

 • Video cursus

Stap voor stap video training verdeeld over verschillende modules en hoofdstukken waar we op logische volgorde de Instagram app doorlopen.

 • Inclusief screen recording

Direct in de praktijk gezet dankzij de bijgevoegde screen recording. Zo weet je precies waar we het over hebben en kun je alles direct zelf toepassen.

 • No nonsense

Alles overzichtelijk op 1 plek met duidelijke en heldere uitleg, zodat het voor iedereen begrijpbaar is.

 • Alles van A - Z

Na de cursus weet je precies waar je alles kunt vinden, weet je de achterliggende gedachtes over alle functies en weet je exact hoe je deze functies het beste kunt gebruiken.

 • Bespaar veel tijd

Doordat je direct en op ieder moment van de dag toegang hebt tot alle videolessen hoef je nooit meer te googelen naar Instagram onderdelen of Instellingen. Na het kijken van de cursus weet je alles te vinden binnen de Instagram app.

 • Creëer een solide basis

Plannen om Instagram in te zetten als professional? Zet dan een goede basis neer zodat je vanaf dag 1 alles van het platform begrijpt en weet hoe onderdelen werken.

Instagram 101 Cursus

 • Leer alle basisonderdelen van Instagram in deze complete 101 cursus.
 • Direct starten
 • Lifetime toegang tot alle videolessen
 • Zo vaak kijken als je wilt
 • Alles in 1 omgeving
Modules

Bekijk de Instagram Expert Cursus modules

Module 1: De Instagram indeling

Hoe is Instagram als platform ingericht, wat zijn alle verschillende tabbladen en welke functies heb je tot je beschikking. In deze module leer je stap voor stap de volledige indeling van Instagram. Dat niet alleen, je leert ook de achterliggende gedachte over deze indeling, de verschillende functies en alle tools die daarbij horen. Natuurlijk leggen we ook uit hoe je dit het beste en het meest efficient kunt toepassen voor jouw pagina.

Module 2: Jouw profiel

Jouw profiel is van groot belang binnen Instagram. In deze module leer je alles over jouw eigen profiel, hoe je deze kunt inrichten en waar je moet zijn om jouw perfecte profiel neer te zetten.

Module 3: Instagram onderdelen

Er zijn binnen Instagram verschillende onderdelen, zoals de instellingen, hashtags en de layout van andere Instagram gebruikers. In deze module bespreken we deze onderdelen zodat jij echt alles van Instagram weet.

Ontvang alles wat je nodig hebt om binnen no time een vliegende start te maken op Instagram door een sterke basis te creëren.

Social Compass | De juiste koers naar digitaal success.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Na het aankopen van de cursus heb je voor altijd toegang tot deze cursus én de community. Je betaald dus eenmalig voor lifetime toegang!

Voor wie is deze cursus?

De Social Compass 101 Cursus is voor iedereen die alles wilt leren over de basis van Instagram. Met deze cursus bespaar je veel tijd, omdat alles op 1 plek staat, duidelijk is uitgelegd en direct in de praktijk is toe te passen.

Is de Instagram 101 Cursus online of fysiek?

De Instagram 101 Cursus is volledig online. Je kunt hem dus op je eigen gemak, overal bekijken.

Kan ik direct starten met de cursus?

De cursus is van te voren opgenomen en je kan deze in zijn geheel en op je eigen tempo bekijken. Zodra je de betaling hebt gedaan en de bevestigingsmail hebt ontvangen kan je aan de slag. Je krijgt dan toegang tot onze besloten omgeving waar alle onderdelen voor je klaar staan.

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel

Krijg nu direct lifetime toegang tot de Instagram 101 Cursus