Vrouwencirkel.nl

1200+ nieuwe relevante volgers voor Vrouwencirkel.nl

Services:

Instagram Groeiservice

10+ uur
per week aan werk uit handen genomen
350+
Volgers per maand aan stabiele groei
1200+
Nieuwe kwalitatieve volgers totaal

Het doel

Instagram op de juiste manier inzetten om vrouwen te inspireren, maar ook voor het genereren van leads voor de verschillende programma’s van Vrouwencirkel. En voor het opbouwen en vergroten van de social proof van de pagina en uiteindelijk het aantal klanten te laten stijgen. Op een organische manier zonder geld te besteden aan betaalde advertenties.

Aanpak

Voor de uitwerking van dit doel hebben we een Instagram Groeiservice campagne opgezet met de focus om vrouwen binnen de leeftijdscategorie van 40-55 binnen Nederland te bereiken. Dit hebben we gedaan door goed te kijken waar binnen het platform Instagram deze doelgroep reeds aanwezig is en waar zij momenteel interesse in tonen.

Na de doelgroep helder in kaart gebracht te hebben zijn we dagelijks interactie gaan uitoefenen met de doelgroep vanuit de Instagram pagina van de klant. Zodoende is de pagina frequent voorbij gekomen bij de doelgroep en verhoogde we het aantal profielbezoekers en uiteindelijk het volgersaantal.

Resultaat

Als gevolg van deze uitwerking is de pagina inmiddels met ruim 1.200 nieuwe volgers gegroeid en blijft de pagina met 250-350 nieuwe volgers per maand doorgroeien. Hiermee wordt continu gewerkt aan een sterke Instagram pagina met die vertrouwen en autoriteit uitstraalt. Daarnaast hebben we de klant zo’n 10+ uur per week aan werk uit handen genomen doordat wij deze volledige Instagram groeistrategie uit handen hebben genomen.

"Social Compass heeft een slim systeem bedacht om organisch te groeien op de socials. Daar ben ik erg tevreden over. Daardoor kan ik mijn focus op andere gebieden richten en daardoor mijn bedrijf laten groeien."

– Janneke Poort, eigenaar Vrouwencirkel.nl

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel