Unity Cosmetics

Beauty en de Boost voor Unity Cosmetics

Services:

Social Media Management

UGC Samenwerkingen

Online Campagnes

+26%
Meer online verkopen
30.000+
Bereik per maand
10 uur+
Tijdbesparing per maand
500+
organische profielbezoeken

Over Unity Cosmetics

Unity Cosmetics, een voorvechter van hypoallergene make-up, produceert producten die vrij zijn van parabenen, parfum, gluten en dierproeven. Elke formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Doel

Het doel van Unity Cosmetics was om de naamsbekendheid te vergroten, een sterke aanwezigheid op sociale media op te bouwen en het bereik via deze kanalen uit te breiden, wat uiteindelijk moet resulteren in een toename van de online verkoop. Dit wordt nagestreefd door middel van een geïntegreerde aanpak van organische en betaalde online marketingstrategieën.

Aanpak

Door effectief gebruik te maken van social media platforms zoals Instagram en Facebook, heeft Unity Cosmetics hun merk visueel sterk gepositioneerd en directe interacties met klanten gefaciliteerd. Daarnaast worden UGC'ers ingezet om kwalitatieve video's te promoten voor de online campagnes.

Resultaat

Deze aanpak heeft geleid tot een toename van de engagement rate, een een versterkte positie in de markt als leider in hypoallergene cosmetica en een grote groei in het aantal conversies, waarbij de omzet met 26% is gestegen in de eerste maand.

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel