Tanning Glamour

Zonnestralen en Social Succes: Tanning Glamour's gouden gloed met marketing magie

Services:

Social Media Management

UGC Samenwerkingen

Online Campagnes

Website optimalisatie

Email marketing

45.000+
Organisch bereik per maand
5,42
ROAS (Return on Ad Spend)
20 uur+
Tijdsbesparing per maand
+234%
Repeat orders

Over Tanning Glamour

Tanning Glamour is dé specialist in hoogwaardige tanning lotion in Nederland. Bij Tanning Glamour geloven we in de kracht van een stralende huid en zelfvertrouwen. Onze missie is om je de perfecte, natuurlijke bruine teint te geven die bij jouw levensstijl past, zonder schadelijke UV-straling.

Doel

Het doel van Tanning Glamour was om de online sales te stimuleren en het merk bekend te maken binnen de doelgroep. Dit wordt nagestreefd door middel van een geïntegreerde aanpak van organische en betaalde online marketingstrategieën.

Aanpak

Voor Tanning Glamour hebben we verschillende strategieën opgezet. Door samen te werken met UGC'ers hebben we veel content kunnen produceren voor zowel de betaalde als organische strategie. Om de online verkopen te stimuleren maakte we gebruik van Meta ads die op een koste effectieve manier de doelgroep bereikte. Door de inzet van email marketing konden we bestaande klanten enthousiasmeren om vaker het product te kopen. Tot slot voerde we slimme optimalisaties door op de website die de conversie bevorderde.

Resultaat

Middels Meta advertenties bereikte we de specifieke doelgroep van Tanning Glamour waardoor we een stabiele stroom aan nieuwe bestellingen kregen, met een ROAS (Return on ad spend) van 5,42. Door vervolgens emailmarketing in te zetten verhoogde we de repeat bestellingen met +235%. Dankzij de optimalisaties op de website verhoogde we de conversie per bezoeker met ruim 50%.

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel