Kerstens Interieur

Een sterke groei voor een multidisciplinaire ontwerpstudio

Services:

Instagram Groeiservice

3000+ volgers
in 90 dagen tijd
800+
volgers per maand
10+ uur =
aan tijd per week bespaard

Over Kerstens Interieur

Kerstens is een multidisciplinaire ontwerpstudio dat zich focust op architectuur, interieur, meubilair en productontwerp. De studio werd in 2015 opgericht door Andy Kerstens en is gevestigd in Antwerpen, België.

Doel

Het doel van Kerstens is om een online portfolio te creëren van hun werk om hiermee vervolgens potentiële klanten een beeld te geven bij de mogelijkheden die Kerstens biedt. Daarnaast wil Kerstens zich internationaal op de kaart zetten en gezien worden als leider op het gebied van interieurarchitectuur, meubels en productontwerp.

Oplossing

Voor de uitwerking van dit doel hebben we een Instagram Groeiservice campagne opgezet met de focus om een internationaal publiek aan te trekken. Dit publiek bestaat uit zowel consumenten als ook professionals binnen de architectuur en interieur.

Na de doelgroep helder in kaart gebracht te hebben zijn we dagelijks interactie gaan uitoefenen met de doelgroep vanuit de Instagram pagina van de Kerstens. Zodoende komt de pagina frequent voorbij bij de doelgroep en verhogen we het aantal profielbezoekers en uiteindelijk het volgersaantal.

Resultaat

Als gevolg van deze uitwerking is de pagina inmiddels met bijna 3.000 nieuwe volgers gegroeid in 90 dagen tijd en blijft de pagina met zo’n 800 tot 1.000 nieuwe volgers per maand doorgroeien. Hiermee wordt continu gewerkt aan een sterke Instagram pagina die vertrouwen en autoriteit uitstraalt. Tot slot hebben we de klant zo’n 10+ uur per week aan werk uit handen genomen doordat wij deze volledige Instagram groeistrategie uit handen hebben genomen.

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel