Jarice Bridal

Bruidsjurken in de spotlight voor Jarice Bridal

Services:

Social Media Management

15+ uur
PER WEEK AAN WERK UIT HANDEN GENOMEN
1650+
PROFIELBEZOEKEN GEMIDDELD PER MAAND
100+
WEBSITE KLIKS PER MAAND
4700+
VOLGERS IN 90 DAGEN

Over Jarice Bridal

Jarice Bridal, een toonaangevend ontwerper en distributeur van bruidsmode met meer dan 350 verkooppunten over de hele wereld. Jarice staat bekend om zijn praktische aanpak en focus op kwalitatieve partnerships, waarmee het merk overal ter wereld bruiden helpt de jurk van hun dromen te vinden via een vertrouwd lokaal adres.

Doel

Het doel was duidelijk: meer bruiden bereiken via sociale media, het websiteverkeer opvoeren en de lat hoger leggen met nog betere content.

Aanpak

Dat de bruidscene online leeft, vooral op Pinterest waar het allemaal draait om de visuele inspiratie is geen geheim. Om de perfecte match te vinden tussen bruiden en hun droomjurken, wordt vol ingezet op Pinterest, maar ook Instagram, Facebook en TikTok. Met een arsenaal aan inspirerende video’s worden de prachtige jurken vertoond.

Resultaat

Echte winst? De socials zijn nu levendiger dan ooit. Wekelijks verschijnen er nieuwe reels die de prachtige jurken van Jarice in de spotlight zetten, wat niet alleen de aandacht trekt maar ook zorgt voor interactie. De cijfers liegen er niet om: met een indrukwekkende toename van 4,705 volgers in 90 dagen, gemiddeld meer dan 100 extra websitekliks per maand en rond de 1,650 profielbezoeken, is het duidelijk dat onze gerichte contentstrategie aanslaat.

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel