Copyboosters

Een sterke community voor dé copy-expert van Nederland

Services:

Instagram Groeiservice

1500+
nieuwe volgers
200+
nieuwe volgers per maand
10+ uur
per week aan tijd uit handen genomen

Over Copy Boosters

Copy Boosters helpt bedrijven aan meer leads, nieuwe klanten en meer omzet dankzij onweerstaanbare teksten. Van website teksten tot funnels en social media content; you name it, they write it. Hun copywriters zijn ware meesters in het toepassen van oeroude storytelling principes en combineren dat met state-of-the-art marketingtechnieken. Waarmee ze zorgen voor teksten die raken.

Doel

Het doel met Instagram pagina van Copy Boosters was om het bedrijf neer te zetten als dé expert op het gebied van copywriting in Nederland. Met de pagina willen ze mensen zowel waarde geven om zodoende autoriteit uitstralen binnen hun vakgebied. Om vervolgens een sterke community te bouwen, social proof te creëren en om volgers om te zetten naar klanten.

Oplossing

Voor de uitwerking van dit doel hebben we een Instagram Groeiservice campagne opgezet met de focus om mensen die al een lopende business hebben en meer uit hun marketing willen halen te bereiken. Dit hebben we gedaan door goed te kijken waar binnen het platform Instagram deze doelgroep reeds aanwezig is en waar zij momenteel interesse in tonen.

Na de doelgroep helder in kaart gebracht te hebben zijn we dagelijks interactie gaan uitoefenen met de doelgroep vanuit de Instagram pagina van de Copy Boosters. Zodoende is de pagina frequent voorbij gekomen bij de doelgroep en verhoogde we het aantal profielbezoekers en uiteindelijk het volgersaantal.

Resultaat

Als gevolg van deze uitwerking is de pagina inmiddels met bijna 1.500 nieuwe volgers gegroeid en blijft de pagina met zo’n 200 nieuwe volgers per maand doorgroeien. Hiermee wordt continu gewerkt aan een sterke Instagram pagina met die vertrouwen en autoriteit uitstraalt. Daarnaast hebben we de klant zo’n 10+ uur per week aan werk uit handen genomen doordat wij deze volledige Instagram groeistrategie uit handen hebben genomen.

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel