Julie Loeckx Art

Kunstliefhebbers bereiken met onze Instagram Groeiservice

Services:

Instagram Groeiservice

2.500+ volgers
in 90 dagen
850+ volgers
per maand
10+ uur
per week aan tijd bespaard

Over Julie Loeckx Art

Julie is een kunstenares uit België die haar werk internationaal tentoonstelt en vermarkt. Van Antwerpen tot New York en van Madrid tot London. Loeckx' oeuvre is het resultaat van een eindeloos experiment van kleuren en lijnen die samenkomen in een gezicht. Haar portretten vallen op en houden de aandacht vast. Doordringende blikken tonen uiteenlopende emoties. 

Doel

Het doel van Julie is om een online portfolio te creëren van haar werk om hiermee vervolgens potentiële klanten te inspireren en haar werk zodoende digitaal tentoon te stellen. Om uiteindelijk via deze weg haar werk te verkopen, de doelgroep te vergroten en haar op de kaart te zetten bij verschillende galleries.

Oplossing

Voor de uitwerking van dit doel hebben we een Instagram Groeiservice campagne opgezet met de focus om een internationaal publiek aan te trekken. Dit publiek bestaat uit zowel consumenten als ook professionals binnen de kunstwereld. Dit kunnen zijn kunstliefhebbers maar ook galeries en handelaren.

Na de doelgroep helder in kaart gebracht te hebben zijn we dagelijks interactie gaan uitoefenen met de doelgroep vanuit de Instagram pagina van de Julie. Zodoende komt de pagina frequent voorbij bij de doelgroep en verhogen we het aantal profielbezoekers en uiteindelijk het volgersaantal.

Resultaat

Als gevolg van deze uitwerking is de pagina inmiddels met bijna 2.500 nieuwe volgers gegroeid in 90 dagen tijd en blijft de pagina met zo’n 800 tot 1.000 nieuwe volgers per maand doorgroeien. Hiermee wordt continu gewerkt aan een sterke Instagram pagina die vertrouwen en autoriteit uitstraalt. Tot slot hebben we de klant zo’n 10+ uur per week aan werk uit handen genomen doordat wij deze volledige Instagram groeistrategie uit handen hebben genomen.

VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Ook een uitdaging voor ons?

Heb je een marketing vraagstuk? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

foto van het social compass team kijkend naar brochure op ronde tafel